sâmbătă, 26 martie 2016

Zeci de chişinăuieni au susţinut azi Marşul Bisericii pentru Viaţă, Femeie și Familie...


Fiecare viaţă este un dar - cu acest mesaj zeci de oameni au mărşăluit astăzi, 26 martie, pe străzile capitalei, în cadrul unei acţiuni de promovare a dreptului la viaţă şi combatere a avorturilor. Evenimentul a fost organizat de către Grupul de iniţiativă „Tineri pentru Viaţă”, relatează Mesager.
Participanţii la Marşul pentru Viaţă au pornit de la Maternitatea nr.1 şi au mers până în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Acţiunea a fost adresată femeilor, care, din diferite motive, se tem să devină mame ori renunţă la sarcină.

Printre participanţii la marş au fost şi câţiva slujitori ai bisericii, care le-au amintim oamenilor că omorul pruncilor nenăscuţi este un mare păcat.
Potrivit organizatorilor, viaţa fiecărui om are valoare incontestabilă şi trebuie protejată.

În Republica Moldova Marşul pentru Viaţă a fost organizat pentru a doua oară. În SUA, astfel de evenimente au loc din anii 1970. Datele Ministerului Sănătăţii arată că, anul trecut, în Republica Moldova au fost efectuate peste 10 mii de avorturi.  

http://trm.md/ro/social/zeci-de-chisinauieni-au-sustinut-marsul-pentru-viata/

3 comentarii:

  1. http://www.aparatorul.md/video-discursul-ips-longhin-ca-reprezentant-oficial-al-bisericii-ortodoxe-din-ucraina-la-simpozionul-sfintul-si-marele-sinod-multa-pregatire-fara-rezultate-din-grecia-23-martie-2016/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.aparatorul.md/casa-de-milostenie-a-n-u-n-t/

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere