sâmbătă, 30 ianuarie 2016

ATENȚIE! PRECIZARE-DISTRIBUIRE: ÎPS Mitropolit Vladimir nu condamnă protestele contra corupției și nedreptății insuportabile ale guvernării, ci îndeamnă la înțelepciune și la înțelegere doar întru Hristos.


După ultimele îndemnări la pace și înțelegere din partea unor slujitori ai Mitropoliei Moldovei, unii comentatori au crezut că e vorba de pacea și înțelegerea cu criminalii guvernării care au călcat de nenumărate ori în piciaore cerințele Bisericii/Poporului, sau la pacea și înțelegerea cu Plahotniuc sau Filat la GUVERNARE.  
Precizăm că sinodul BOM nu condamnă protestele motivate contra acestor antihriști, CARE AU FURAT DE LA GURA COPIILOR NOȘTRI  PREZENTUL ȘI VIITORUL, ci abținerea de la acele violențe sîngeroase similare cu Maidanul Ucrainesc. 
În acest sens Biserica însăși de nenumărate ori a ieșit la protest contra politicilor anticreștne ale sistemului FILAT-PLAHOTNIUC.
Ori unii slujitori vorbitori ai Mitropoliei Moldovei, au fost insuficienți de expliciți,  iar posturile tv PRO-PALHOTNIUC, au urmărit anume  acest moment,  să dezinformeze lumea, ca să nu ia vre-o attudine civică de debarcare a tîlharilor de la putere.

....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu