vineri, 1 ianuarie 2016

Curtea Constituțională a d-lui Alexandru Tănase sugerează cum Moldova va legifera căsătoriile homosexualilor. Dar noi cum ne protejăm ?

Chiar în prima zi a lui 2016, Alexandru Tănase, Președintele Curții Constituționale a RM, vrînd să justifice decizia dubioasă a CC cu privire la obligarea președintelui RM de a înainta candidatura majorității parlamentare la funcția de Priministru, a adus drept argument cazul recent din SUA,  cînd Curtea Supremă a ocolit legislativul și a legiferat căsătoriile homosexuale printr-o interpretare a Constituției, deși Constituția nu prevede nimic predispunere. 
Altfel spus, așa cum CS din SUA a făcut o interpretare inventată după patimile sau comenzile predecesorilor lui antihrist, așa și Tănase lasă să se înțeleagă că a făcut-o și cu cazul candidaturii la funcția de Priministru. Iată ce spune dînsul:
Pentru a aduce un singur exemplu, Curtea Supremă a SUA a permis căsătoriile dintre persoanele de același sex tot printr-o interpretare a Constituției. Cu alte cuvinte, a legiferat! Pentru că un asemenea text în Constituția SUA nu veți găsi, și nici nu cred că cineva își închipuie că asta au avut în vedere părinții fondatori ai SUA la adoptarea Constituției în 1787.
Altfel spus, d-l Tănase conștient sau inconștient aducînd acest caz de crimă globală antidemocratică a masoneriei, pentru o cu totul altă problemă a alegeriii candidaturii priministrului, ne-a pregătit indirect și de posibila crimă a pro-căsătoriilor ghey care ar putea s-o facă, mai ales dacă vor fi presiuni sau granturi ispititoare, deoarece are precedență - cum o spune și știut este că lobizmul homosexual global dacă știe că prin ușa sau geamul parlamentului nu poate să intre, atunci intră cu forța  prin hogeacul CC sau a unor decizii juridice suspecte.
Dar noi, creștinii ortodoxi, nu putem sta indiferenți! Ceva trebuie să facem pentru a amîna măcar ziua cea neagră?  Ce facem??? (vor urma propunerile)


http://unimedia.info/stiri/presedintele-curtii-constitutionale-vine-cu-unele-explicatii-pe-marginea-deciziei-din-29-decembrie-107031.html

Un comentariu:

  1. In primul rind, treuie sa face-ti regula in biserici, ca crestinii sa o frecventeze. Sa scoata taxele exagerate pentru serviciile propuse. Atunci cereti! O asa atitudine, va aduce, ca nu veti avea inoriaşi.

    RăspundețiȘtergere