miercuri, 23 decembrie 2015

ȘOC ÎN LUMEA ORTODOXĂ: Grecia a picat în fața dictaturei homosexuale globale. Automat vor fi și adopțiile de copii. După Apocalipsă e începutul sfîrșitului lumii. Ce va face Biserica?

Grecia legalizează uniunile civile între homosexualiȘOC ÎN LUMEA ORTODOXĂ: Grecia - cea mai PRAVOSLAVNICĂ țară din lume,  a picat în fața dictaturii sodomite și a legitimat căsătoriile sau parteneriatele homosexuale cu aceleași drepturi ca și cele heterosexuale. Iată de ce FMI+SUA+UE au integrat-o în UE și au batjocorit-o pînă nu au pus-o economic la pămînt, ca în final să accepte și căsătoriile ghey !? Urmează România...
După cartea apocalipsei, dpv. moral-religios aceasta este o mega-catastrofă peste acest popor și peste întreaga lume, care inevitabil va atrage strașnica mînie a lui Dumnezeu. Vor pieri orașe întregi ca Sodoma și Gomora biblică...
..Dacă din 300, 200 de deputați eleni creștini, fii ai neamului, au votat acest blestem de moarte peste popor, înseamnă că poporul e distrus deja... 
SOLUȚIA e una singură: cum este Rusia chinuită de occidentali cu  sancțiuni, sau plină de corupție, dar pentru viitorul moral-religios al copiilor mei și pentru mîntuirea sufletului meu, ea rămîne ultima speranță și ultimul pilon de rezistență în fața balaurului sodomito-occidental. Pentru un creștin adevărat, e mai gravă crima sau corupția moral-religioasă a Europei, decît cea socială a Rusiei.
Azi pentru noi, Biserica Ortodoxă,  a nu întreprinde măsuri serioase PRO-familie, e o crimă, e asemenea cum ai vota prin indiferență căsătoriile ghey, care automat prevăd, după practica altor țări europene și înfierea de copii. De aceea Biserica de la noi urgent trebuie să intervină preventiv și profilactic în contracararea acestor amenințări la securitatea morală a țării...vezi detalii: 

  http://unimedia.info/stiri/grecia-legalizeaza-uniunile-civile-intre-homosexuali-106610.html
Diac. Ghenadie Valuța.

2 comentarii:

  1. Solutia ar fi iesirea tarii din uniunea europeana si nerecunoasterea CEDO ca institutie,cu toate consecintele politice si economice .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere