marți, 15 decembrie 2015

CORUPȚIA EUROPEANĂ! Ce ne așteaptă pe noi odată cu Integrarea Europeană. Realitate sau Fantezie?!? Doamne ferește...Exemplu de reacție corectă a Bisericii.

serafimbig2612
Mitropolitul Serafim de Pireu, Grecia: 
Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT   din  Biserică.

Un ierarh ortodox a atacat planurile de extindere a legislației care ar fi permis cuplurilor necăsătorite să aibă parteneriatul lor legal recunoscut pentru persoane de același sex și a avertizat că orice parlamentar care decide să susțină măsura va fi excomunicat.
Într-o declarație de nouă pagini emisă miercuri, Mitropolitul Serafim de Pireu a condamnat presupusele eforturi de a face “acest păcat teribil al homosexualităţii, sodomiei, actului sexual nenatural, pederastia și pedofilia, să apară ca fiind un comportament normal, sau doar o diversitate.”

El a spus că orice altă relație, cu excepția celei între un bărbat și o femeie, “este o aberație nenaturală ce nu a fost observată nici măcar la animale.”
Serafim a atras controverse şi în trecut, cu comentariile sale homofobe și anti-semite.
O hotărâre a Curții Europene a Drepturilor Omului, la inceputul acestei luni, a condamnat Grecia pentru excluderea homosexualilor de la parteneriatele civile. Curtea a decis că Grecia nu a oferit “motive convingătoare și determinante”, pentru a justifica excluderea homosexualilor.
Hotărârea a fost luată în urma unui apel făcut de patru cupluri de greci de acelaşi sex care au reclamat faptul că o lege din 2008 le-a încălcat drepturile ceea ce constituie o nejustificată discriminare.

https://saccsiv.wordpress.com/2013/11/28/mitropolitul-serafim-de-pireu-orice-parlamentar-care-va-vota-pentru-parteneriate-homosexuale-va-fi-excomunicat/

Un comentariu:

  1. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare cască de vrăjă oricărui care are cu adevărat nevoie de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau Ce-Aplicați telefonul său.+2348032517618.

    RăspundețiȘtergere