joi, 26 noiembrie 2015

PRECIZARE: Informație FALSĂ! O discuție eficientă cu păr. Vadim Cheibaș-secretarul Mitropoliei Moldovei: COMUNICARE PENTRU SOLUȚIONARE



    Întotdeauna comunicarea eficientă sporește șansele de soluționare și este regretabil atunci cînd comunicarea poate deveni un prilej de tărăgănare, sau nu este deloc...

    După ce a apărut pe internet știrea despre căsătoriile homosexuale discutate de Curtea Constituțională, (http://obiectiv.md/md/news/2160) firește că m-am revoltat foc pentru pasivitatea din jur și m-am deplasat personal la Mitropolie pentru a mă interesa de ce nu se ia atitudine. 
        Nu l-am găsit decît pe părintele secretar, Vadim Chebaș, care  pe loc l-a sunat pe președintele CC, Alexandru Tănase și s-a interesat de validitatea acestor zvonuri, care, slavă ție Doamne,  s-au dovedit a fi false.  De asemenea dînsul ne-a asigurat și de apropiata ședință a sinodului, la care multiplele noastre propuneri și cereri de ordin disciplinar și misionar, vor fi luate în calcul, cu atît mai mult cu cît însăși Mitropolitul Vladimir anterior a solicitat creștinilor să vină cu propuneri. 

    Rugăm pe bunul Dumnezeu și nădăjduim că problemele strîngente ale Bisericii și ale societății de astăzi, ca problema familiei și altele propuse, își vor regăsi de data aceasta sprijinul în deciziile  sinodului.
  De asemenea mulțumim și păintelui secretar de conștiința responsabilității participative la problemele care ne frămîntă permanet și de receptivitatea operativă, extrem de benefică pentru cazurile strîngente ale Bisericii.

Cu respect, diac. Ghenadie Valuța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu