marți, 28 iulie 2015

Dictatura ”DEMOCRAȚIEI EUROPENE”. Să renunțăm la integrarea în UE !?! Vreau un viitor sănătos pentru copii mei...


Europa, obligată să recunoască căsătoriile formate din persoanele de același sex...Țările membre ale Consiliului Europei vor fi obligate să recunoască parteneriatul civil și căsătoriile între persoanele de același sex. Decizia a fost pronunțată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, după ce trei cupluri de homosexuali au depus o plângere împotriva Italiei.Cele trei cupluri s-au plâng la CEDO că, deși li se permite să încheie un parteneriat civil, acesta este un act pur simbolic și nu le oferă nici un drept. Ei au mai spus că legislaţia ţării lor nu le dă dreptul să se căsătorească sau să intre în orice formă de uniune civilă, motiv pentru care sunt discriminaţi din cauza orientării sexuale.

Italienii au invocat faptul că statul italian a încălcat articolul 8 al Convenţiei Europeană pentru Drepturile Omului – dreptul la respect al vieţii private şi dreptul la familie – şi articolul 14 – interdicţia de a discrimina- corelat cu articolul 12 – dreptul la căsătorie.
Amintim că anterior, Curtea Supremă a Statelor Unite a decis că egalitatea în drepturi între heterosexuali și persoane de același sex trebuie recunoscută pe întregul teritoriu al federației.

http://www.publika.md/europa-obligata-sa-recunoasca-
casatoriile-formate-din-persoanele-de-acelasi-sex_2361361.html

Un comentariu:

  1. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere