luni, 18 mai 2015

Agresorii GHEY se erijează în victime și cresc în reiting grație unor ortodoxi. Pericolul efectelor inverse... De ce trebuie schimbată metoda de rezistență?


  Despre obrăznicia ghey-lor de a scoate în public greața lor din dormitor, nici nu se merită de vorbit. Problema este alta...Un creștin, oriunde trebuie să fie creștin. 
  Deși sunt de la bun început un aprins participativ contra lor, așa cum spune Sf. Ap. Pavel: ”Mîniați-vă, dar nu păcătuiți”, dar majoritatea creștinilor dezaprobă extremele, iar ultemele sondaje interne ale unor prieteni, arată paradoxal că lumea obișnuită tot mai mult îi compătimește,  zicînd că și ei sunt oameni și au dreptul... 
  Am înțeles asta ca psiholog, fiindcă îmbrîncelile, ouăle, cuvintele necenzurate, le toarnă apă la moara lor, mai ales din partea preoților, iar ei  profită de ocozie pentru a se da ca niște mieluți în mijlocul lupilor (observați din reportaj). Iată de ce lumea îi jelește, iar europenii le dau bani ca să se lupte cu așazisa  homo-fobie ortodoxă, băgîndu-ne și mai tare pe străzi și în școli prezența lor...
  Nu zic să nu facem nimic, ci mai tacticos și mai eficient,  folosind argumente demonstrative că ei ne agresează moralitatea și ne amenință securitatea publică.
  Aici am fi putut instala niște boxe puternice de bruiere a discursului lor, sau  un marș de alternativă anti-ghey în întîmpinarea lor, din deal în vale,  sau distribuirea volantelor anti-ghey prin oraș, sau condamnarea structurelor europene care îi susțin, a ambasadorului prezent al  SUA + UN PROTEST  LA AMBASADA SUA și unul la UE, sau condamnarea gestului primarului Chirtoacă, sau implicarea în alegerile locale în favoarea unui candidat PRO-RĂSĂRITEAN, care la anul nu le-ar permite,  sau condamnarea din partea Bisericii atît a marșului lor cît și a celor din spatele lor, care au adus în Moldova Legea Antidiscriminării, etc.
  Asta ar înseamna un tratament pe verticală...Dar așa,  pentru formă și cu unele extremități, noi ne îngopăm imaginea mai mult... S-ar primi într-un fel că noi le facem mai multă popularitate.
  De aceea marșul PRO-FAMILIE  de pe 23 mai, organizat de Mitropolia Moldovei, vine ca un act de alternativă și de rezistență moral-culturală, coierentă cu comportamentul decent al unui creștin îngrijorat de aceste amenințări. Deci, să venim  cu toții...


Cu respect: Diac. Ghenadie Valuța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu