luni, 6 aprilie 2015

Să nu uiți de milostenia ta în Post! Bucurie și Caritate din partea Bisericii pentru familiile cu mulți copii.


    De nenumărate ori Dumnezeu și Biserica ne cere, în special în posturi, grija și dragostea față de aproapele nostru să n-o uităm. Această datorie este una obligatorie pentru un creștin adevărat.      
    Biblia ne spune că Milostenia noastră materială pentru cei nevoiași, atrage mila lui Dumnezeu asupra familiilor și copiilor noștri. 

    Deja a devenit o tradiție ca centrul de caritate al Bisericii Sf. M. Mc. Dumitru din Anenii Noi, să-și ajute creștinii nevoiași cu spijinul sufletelor de bună credință.
   Cu acest prilej, ținem să le mulțumim tuturor celor care și-au deschis inima și ne-au ajutat să colectăm resursele corespunzătoare pentru a procura acestor familii un frigider și două mașini de spălat.
  Totodată s-au colectat  produse și cantități de îmbrăcăminte pentru toate vîrstele, iar doritorii se pot adresa după ajutor la casieria bisericii. 
   Nădăjduim că izvorul milostivirii bunilor noștri credincioși din raionul Anenii Noi, nu se va limita aici, iar cei pedepsiți de soartă cu diferite încercări grele, își vor găsi sprijinul după măsura posibilităților noastre.
Diac. Ghenadie Valuța









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu