luni, 17 noiembrie 2014

Atenție ! ” VALORI EUROPENE”. Apostazia ”bisericii” Catolice. PAPA îngenunchiat de masonerie. Va urma și ORTODOXIA? Opriți popii noștri euro-integraționiști.

ȘOC LA ROMA: Papa îi ia în brațe pe HOMOSEXUALI!  Biserica Catolică acceptă ca aceștia să formeze CUPLURI și să ADOPTE copii...



Papa Francisc este pe punctul de a imprima Bisericii Catolice o turnură capitală: pentru prima oară în istoria sa, aceasta se pregătește să dea undă verde divorțaților recăsătoriți să se împărtășească și, mai ales, manifestă o atitudine foarte deschisă către persoanele homosexuale.
Deși nu sunt încă oficiale, aceste decizii se află în documentul intermediar care rezumă dezbaterile de până acum ale Sinodului asupra Familiei ce se desfășoară la Vatican și fixează negru pe alb aceste obiective pe care Papa și le dorește foarte mult.
Aceste prevederi nu vor fi adoptate canonic înainte de 2016, dar economia generală a textului e de natură a tăia elanul cardinalilorconservatori în fața voinței Papei.
Chiar dacă documentul respinge căsătoriile între homosexuali („Biserica afirmă că uniunile între persoane de același sex nu pot fi asimilate căsătoriilor între un bărbat și o femeie”), el pledează pentru o deschidere fără precedent, deoarece „persoanele homosexuale au daruri și calități de oferit comunității creștine”.
Mai mult, fapt fără precedent, documentul adoptat de Vatican manifestă o cvasi-recunoaștere a uniunilor homosexuale: „Fără a nega problematicile morale legate de uniunile homosexuale, luăm act că există cazuri în care sprijinul reciproc până la sacrificiu constituie un ajutor prețios în viața partenerilor.”
În fine, Vaticanul mângâie părintește pe creștet adopțiile de copii de către cuplurile homosexuale: „Biserica acordă o atenție specială copiilor care trăiesc cu cuplurile de același sex, insistând că exigențele și drepturile celor mici trebuie întotdeauna plasate pe primul plan”.

http://www.evz.ro/soc-la-roma-biserica-catolica-ii-ia-in-brate-homosexuali-si-accepta-adoptiile-de-copii-conservatorilor-li-s-a-inchis-gura.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu