vineri, 10 octombrie 2014

Sfîntul Serghie de Radonej ajuns la Chișinău...Ca de obicei, "elita preoților " din Chișinău absentează. Stă la sfat cu CAIAFA, probabil...


 - Șocant ! Unde este Mitropolia, care a știut din timp despre această vizită semnificativă ! Nici un slujitor din Chișinău nu au venit să-l întîmpine pe Sf.Cuv. Serghie de Radonej în chipul sfintei sale icoane(copia), sfințenie atît de importantă și binecuvîntată ieri de însuși Patriarhul Chiril, pentru a reîmprospăta la moldoveni conștiința spiritualității răsăritene. E de plîns fraților... Dacă le încurcă anti-sodomitul și pro-ortodoxul DODON, atunci de ce FOCUL HARIC din banii pro-sodomitului FILAT au putut să îl ia și la toți de pe tribună despre aceasta au anunțat, iar de la d-ul DODON, nu.
  -Nu e asta problema, fiindcă "elita popilor" din Chișinău nici la DRUMUL anual al CRUCII din jurul Chișinăului lor, atenție, a lor, tot nu prea participă. Nici la protestele contra legislațiilor anticreștine nu vin... Vin preoți și creștini de prin regiunile Moldovei.

  -Nu vreau să judec ! Ci mă doare sufletul pentru ORTODOXIA noastră și în mînele cui este încredințată Biserica...Probabil această  "elită"  extrem de critică și pe alocuri guralivă, are alte lucrări mai importante ! Dacă sunt de natura Bisericii, care sunt ? Să le vedem ? Totuși sunt și preoți  buni printre ei, dar mai ales în afara acestei așazise elite. Cu iertare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu